GRATIS VERZENDING in NL vanaf €35,-

Over Sokkenmania.nl


Sokkenmania.nl is een webshop die zich met name richt op de niet-standaard sok of panty, maar juist een assortiment probeert aan te bieden die je niet in elke winkel/ webshop te koop terug vindt.

Merken

Wij zijn altijd op zoek naar bekende en onbekende merken. We kijken niet alleen naar de kwaliteit en ontwerp maar ook naar het verhaal en de uitstraling van het merk en hun visie. Want beenmode is niet alleen een must om te hebben, maar is ook aanvulling op je levensstijl.

Momenteel voeren wij o.a. de volgende merken:

SOXO is bekend in de textiel markt in Polen en in de rest van de wereld. Momenteel wordt het merk in Polen in 10.000 winkels verkocht en wereldwijd in 2000 winkels. SOXO hanteert felle kleuren en staat bekend om haar dynamische vormgeving.

Solmate Socks is een merk dat is geselecteerd om het verhaal erachter. In 2014 is dit merk  toegevoegd aan onze collectie en was gelijk een groot succes. De Solmate sokken zijn gemaakt van gerecycled katoen en worden allemaal met de hand gemaakt in Vermont North Carolina  in Amerika. Elk paar is verschillend van elkaar oftewel mismatched socks.

Socks Mania is een collectie lijn van Happy Socks. Happy Socks is een wel bekend merk wereldwijd, welke opgericht is in Zwedenin het jaar 2008. Happy Socks is opgericht met een bijzondere visie; het veranderen van een alledaags product in een kleurrijk design item dat ook nog eens geluk verspreidt.

Bonnie Doon is een merk dat al ruim 50 jaar mee gaat op de markt. Het is opgericht in 1957 in Amerika door Alex Lee Wallau. De merknaam van het beenmodemerk is echter van Schotse afkomst. 'Bonnie' betekent mooi en 'Doon' is de naam van een rivier in Schotland.Een versnelde groei van de omzet in de negentiger jaren, is het gevolg van het succes op het gebied van de export binnen Europa. Inmiddels staat Bonnie Doon aan de basis van vele rages zoals bijvoorbeeld beenwarmers, teensokken, slobsokken en over-the-knees. 

Unieke acties

Wij zijn altijd bezig om de leukste en voordeligste actie's te bedenken voor onze klanten. Dit kunnen aantrekkelijke kortingen zijn, maar ook gratis producten bij bestellingen. Sokkenmania.nl hanteert ook een beloningssysteem in de vorm van een spaarpunten systeem. Hiermee spaar je voor nog meer korting.